Få vist vejen til finansiering og kapital


Få vejledning og sparring på finansiering og kapital, så du kan accelerere din vækst og skabe en bæredygtig forretning.


Uanset om du har brug for at blive klædt på til et møde med banken, en kapitalindsprøjtning eller medfinansiering til udvikling af din forretning, hjælper vi dig videre.


Vi har en lang række vækstprogrammer, der giver dig mulighed for at søge om medfinansiering til produktudvikling, produktivitetsforbedringer, forretningsudvikling og kompetenceudvikling.

Omstillingspuljen åbner op igen


Den 29. januar 2021 åbnes der igen for ansøgninger til Omstillingspuljen, som giver tilskud til virksomheder, der har behov for at tilpasse og omstille forretningen i lyset af Covid-19-krisen. Puljen har særligt fokus på virksomheder indenfor turisme og oplevelsesøkonomien.

Bliv klogere på dine muligheder med puljen den 25. og 28. januar, når aktørerne bag afholder webinar om ansøgningskrav og -kriterier.


Få op til 100.000 kr. til ejerskifte


Vil du have et godt udbytte af dit ejerskifte og samtidig give virksomheden gode forudsætninger for at lykkes med en ny ejer?

Gennem smv PRO kan du få sparring fra en forretningsudvikler og tilskud på op til 100.000 kr. til indkøb af privat rådgivning. Kontakt os for en snak med en af vores erfarne forretningsudviklere.


Få tilskud til energieffektiviseringer


CO2-udledningen i Danmark skal reduceres med 70 % i 2030. Som led i at nå målet har Energistyrelsen derfor udmøntet 3,5 mia. kr. til erhvervstilskud til energieffektiviseringer i privatejede produktions-, handels-, og servicevirksomheder. Puljen udmøntes løbende frem mod 2030.


Nuværende ansøgningsrunde lukker 1. februar.


Når rådata bliver til ressource


OBH Rådgivende Ingeniører har igennem mange år indsamlet store mængder data i deres arbejde med boliger, institutioner og arbejdspladser.

Med programmet Digital Omstilling - Strategi for Digitalisering har OBH Rådgivende Ingeniører fået medfinansiering til en plan for, hvordan disse data omdannes til en værdifuld ressource for virksomheden.


​​​​​​​
​​​​​​​

Nye, målrettede tilbud til iværksættere


Gennem Iværksætterdanmark kan du nu som iværksætter få adgang til skræddersyede kompetence- og workshopforløb, der giver dig nyttig viden og konkrete værktøjer til vejen fra god idé til god forretning. Forløbene er en blanding af faglige og branche- og temaspecifikke forløb og er gratis at deltage på. Der vil løbende komme nye forløb til.

Ny erhvervsklynge for byggeri og anlæg slår dørene op


197 virksomheder er allerede blevet medlem af Danmarks bredeste samarbejde i bygge- og anlægsbranchen, WE BUILD DENMARK. Den nationale klynge slog dørene op første januar og vil fremover være samlingspunkt for virksomheder i bygge- og anlægsbranchen, som ønsker viden og samarbejde om innovation, grøn omstilling og ny teknologi.

Aktuelle opgaver


Vi leder løbende efter nye samarbejdspartnere og leverandører, der kan hjælpe os med at løse opgaver af forskellig karakter. Lige nu leder vi blandt andet efter dig der kan hjælpe os med at:


udarbejde en digital strategi for et ERP-system
udvikle en ny markedsstrategi
drive en kulturproces i Erhvervshus Fyn

Arrangementer


Løbende januar:

Infomøde: Bliv leverandør til udvalgte EU-programmer

Er du interesseret i at levere rådgivning til virksomheder, der modtager støtte i udvalgte EU-programmer? Så skal du være tilmeldt indkøbssystemet ENDIS. Arrangør: Erhvervshus Nordjylland. Læs mere.

25. januar:

Webinar: Brexit og din supply chain

Er din supply chain påvirket af Brexit? Internationale topjurister svarer på dine spørgsmål og gør dig klogere på betydningen af, at Storbritannien nu er et tredjeland. Arrangør: The Danish-UK Association. Læs mere.

27. januar:

Webinar: Brexit – en ny måde at handle med UK på

Brexit er nu officielt skilt fra EU – er din virksomhed klar til det? Deltag på dette webinar og få en status på brexit-situationen, og hvordan du gør dig klar til samhandel med UK fremover. Arrangør: Erhvervshus Sydjylland. Læs mere.

1. februar - 1. marts:

Online forløb: SoMe for iværksættere

Vil du styrke din forretnings tilstedeværelse på sociale medier? Dette faglige kompetenceforløb giver dig redskaberne til at blive synlig og attraktiv, så du kan nå bedre ud til dinekunder. Arrangør: Iværksætterdanmark. Læs mere.

3. februar - 3. marts:

Online forløb: Cirkulær økonomi og bæredygtighed for iværksættere

Hvis du ønsker at accelerere din grønne forretningsidé til en bæredygtig virksomhed, skal du deltage på dette forløb om cirkulær økonomi og bæredygtighed. Arrangør: Iværksætterdanmark. Læs mere.

4. februar - 4. marts:

Online forløb: Sådan øger du din tilstedeværelse online

På dette kompetenceforløb får du tips og tricks til, hvordan du bruger søgemaskineoptimering, adwords-annoncer og andre redskaber til at styrke din tilstedeværelse online. Arrangør: Iværksætterdanmark. Læs mere.

9. februar:

Webinar: Når din virksomhed skal skifte hænder

Få glæde af Mia Wagners gode råd til din ejerskifteproces, når en perlerække af oplægsholdere giver dig et indblik i tilgængelige værktøjer og sparringsmuligheder. Arrangør: Erhvervshus Nordjylland. Læs mere

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​
Besøg www.ehfyn.dk
Besøg os på LinkedIn

Erhvervshus Fyn - Munkebjergvænget 1 - 5230 Odense M

Afmeld vores nyhedsbrev      Opdater dine kontaktdata