​​​​​​​

Vil du have hjælp til digitalisering?


Digitalisering kan få stor betydning for jeres konkurrenceevne. Hos Erhvervshus Fyn hjælper vi jer godt i gang eller videre med digitaliseringen af jeres forretning.


Skal I til at udvikle et nyt digitalt produkt? Eller ønsker I at automatisere jeres arbejdsgange eller blive mere synlige online?


I Erhvervshus Fyn har vi specialiseret viden om digitalisering, som vi med glæde deler ud af. Vi kan også tilbyde forskellige finansieringsmuligheder, så I kan sætte fart på udviklingen af jeres nye digitale produkt, udarbejdelsen af jeres digitale strategi  - eller måske opkvalificeringen af jeres digitale kompetencer?

Få sparring på e-handel og digitale kanaler

I Erhvervshus Fyn har vi sagt velkommen til en ny spændende profil, Carsten Andresen. Carsten vil som vores nye forretningsudvikler indenfor digital markedsføring have fokus på at vejlede og sparre med fynske virksomheder omkring e-handelsløsninger, digitale salgskanaler og processerne på tværs.


Carsten har med 20 års erfaring indenfor digital marketing en stor indsigt og erfaring på området, som han glæder sig til at dele med jer.

Digital platform skal styrke Xtel Wireless' konkurrenceevne


Xtel Wireless har i forbindelse med covid-19 pandemien være udfordret på at få opsat fysiske møder med nye, potentielle kunder, hvor man normalvis klæder kunden på til at tage virksomhedens IoT-løsning i brug.


Under DigitaliseringsBoost udvikler virksomheden derfor nu en salgsplatform, der skal digitalisere en stor del af det fysiske salgsmøde. Platformen vil blandt andet indeholde e-learning, beregningsværktøj og online simulering.


”For os er udviklingsprojektet en gylden mulighed for at styrke vores konkurrenceevne og samtidig optimere salgs omkostningerne betragteligt” fortæller Torben Lund Clement, direktør for Xtel Wireless.


Vil din virksomhed også have medfinansiering til at udvikle et koncept eller en platform for digitalt salg eller service, har du muligheden med DigitaliseringsBoost. Ansøgningsfrist den 29. januar 2021.

​​​​​​​

Har du styr på patent, varemærke og designrettigheder?

​​​​​​​

Kun 12 pct. af danske iværksættere og små virksomheder sikrer sig immaterielle rettigheder som patenter, varemærker og designrettigheder. Har du opfundet et nyt produkt, etableret en ny virksomhed eller har du planer om at gå på nye eksportmarkeder, er det en god idé at beskytte dit produkt imod kopiering.

​​​​​​​​​​​​​​

Bliv investeringsklar og få investorernes engagement


InvestHorizon Accelerator hjælper små og mellemstore deep tech-virksomheder med at fremskynde den ellers tidskrævende finansieringsproces og gør dig klar til serie A-finansiering og at komme ud foran investorer. Deadline for næste ansøgningsrunde er 31. januar.

Nye finansieringsmuligheder til virksomheder i fødevarebranchen


Godt nyt til fynske virksomheder i fødevarebranchen! Nu er der nemlig to nye muligheder for at få medfinansiering til initiativer, der styrker forretningen.


I SMV:Food kan du søge om 50% af op til 90.000 kr. til udvikling af en vækstplan, mens der i SMV:Food Innovation er mulighed for at søge om 50% af op til 320.000 kr. til udvikling af et nyt produkt, service eller koncept.

Arrangementer


18. januar 2021

Webinar: Kend den digitale kunderejse anno 2021

Vil du have succesfuld digital marketing, må du lægge en langsigtet strategi og møde dine besøgende der, hvor de er klar til at handle. Arrangør: Google Succes Online. Læs mere her.


21. januar 2021

Webinar: Kom i gang med søgeordsanalyse
Få indblik i hvordan du bruger søgeordsanalyse til at finde ord og sætninger, som forbrugere søger på i søgemaskinerne, når de leder efter dit produkt. Arrangør: Google Succes Online. Læs mere her.


25. januar 2021

Webinar: Bliv fundet med ds og følg op på sociale medier
Få opskriften på hvordan du bruger Google Ads til at tiltrække kunder og hvordan du bruger dine sociale medier til at følge op på kundernes interesse. Arrangør: Google Succes Online. Læs mere her.Erhvervshus Fyn - Munkebjergvænget 1 - 5230 Odense M

Afmeld vores nyhedsbrev      Opdater dine kontaktdata